Nyktra vad dom inte…

ÖgonmåttNär man tittar på skåpens dörrar så kommer man att se en heltokig sak, nämligen att hantagen inte sitter på samma nivå, det är som om personen som borrade hålen inte hade något ögonmått alls, som ni ser här så är hantagen även olika långt från dörrens ytterkant.

 

 

Två hål i dörrenEftersom ögonmåtten var så dålig, så var man tvungen att göra flera försök att borra hålen, så att de kom på rätt avstånd för att man skulle kunna skruva in hantagen.

 

Detta visar på snålhet från byggherren, man väljer billigare hantag än vad skåpsleveranötren erbjuder, så man kan inte ha förborrade hål. Det “lyxiga” Marbodals dörrarna får en look som är långt mindre värd ön en dörr från miljonprogrammet.

Med tanke på hur mycket en svensk byggarbetare kostar, så får man förhållandevis dåligt utfört jobb, det hade inte tagit långtid att skapa en liten mall som man hade kunnat använda för att få hantagen på rätt avstånd från dörrens ytterkant, med måttstock hade man kunnat mäta ut var mitten av dörren var, så hade man fått alla hantag på samma position.

Billigt utan överskåpByggherren valde att spara på kostnaderna genom att inte installera överskåp, detta är väldigt olyckligt i lägenheter där förvarningutrymme är begränsat som det är, men det är väl compact-living som är det senast, så antingen slänger man typ allt man äger eller som bor man ensam i en trea.

Leave a Reply